söndag 20 mars 2011

Det är många sidor på ett spett

men en trappa är några magnituder värre börjar jag förstå. Det är många moment som ska till innan det är klart. Trappor kostar förstår man. Min tid är ju gratis, men det är mycket som ska kluras ut på egen hand så tid tar det. Nästa trappa (om det någonsin händer) kommer att gå fortare. Nedan är konstruktionen för det övre innerhörnet för den som är intresserad.


När vi vaknade på lördagsmorgonen var det strålande solsken och 15 cm nysnö - otroligt vackert.

Vi jobbade på inomhus, så gott det nu går när det är så fint väder ute. Jag kapade till alla sättstegen samt fräste kanterna, Birgitta slipade, kvistlackade och oljade sättsteg. Bara för att markera att vi inte bara jobbar så har vi en annan favoritsysselsättning också , nämligen dricka kaffe i solen och det är faktiskt väldigt avslappnande att sitta och titta på när snön smälter på terassbräderna. Pröva!


Den 19 mars  passerade månen jorden på ett avstånd av 356.578 kilometer, nära den kortast möjliga distansen. Vi kunde verkligen njuta av denna händelse då månen steg upp ur havet, rakt framför oss. (Det är skräp på objektivet, vilket stör något)



Helgen blev lite kortare än vanligt, eftersom jag och Jonas ska åka till Spanien och spela golf en vecka. Vi måste lämna hemmet redan 4.30 på måndagsmorgonen för att ta oss till Empordà Golf 2 timmar norr om Barcelona. Det ser vi fram emot, några extra paket bollar har tagits med.....


Inga kommentarer: