måndag 4 april 2011

Tillbaka till vardagen

En veckas ihärdigt golfande på den fina Empordà anläggningen, 2 timmar norr om Barcelona, gav lite extra energi. Allt, utöver golfsvingen var bra. Solsken, trevligt sällskap, hotellet en pitch från 1:a tee, maten mycket god och två väldesignade banor i bra kondition med obegränsad greenfee. Jonas gjorde bl.a en eagle på det svåra 9:e par 5 hålet på 'Forest' medan jag spenderade alltför mycket tid i bunkrar och i Pinjeskogen. Jag får slipa på svingen i vår.


Helgen på Granntomta ägnades till största delen åt att gipsa, spackla och slipa. En helt dagsverke var det också att klä in den bärande pelaren med 16mm MDF. Märkligt vilken tid det tar, först ska man fundera ett par timmar på hur man ska göra, sedan mäter man, mäter igen och så gör man ett och annat fel.... . Det blev i alla fall ganska bra till slut när jag byggde en låda som passades in runt pelaren. Limmade och sköt fast sidorna med dyckertpistolen. Nu återstår spackling, slipning och målning av denna . Kanterna på lådan liksom limträpelaren rundade jag av med en överhandsfräs.

Birgitta grundmålade limträbalken och alla limträpelare. Färg från Byggmax, den klatschiga overallen är arvegods.


Småtråkigt grått, regnigt väder, men på söndagen såg vi havet igen när dimman lättade. Våren är definitivt i antågande, det töade rejält.

Inga kommentarer: